Dijaspora TV
Nove mogućnosti i vidici u emisiji „Bolji život sa Vesnom”

Nove mogućnosti i vidici u emisiji „Bolji život sa Vesnom”

Upoznavati nove ljude može značiti da vam se mogu otvoriti neka nova vrata u životu. Tako je i ovog puta jer je Vesna Dimitrijević u emisiju pozvala nove goste koji svojim životnim putem, profesijom ili projektom mogu pružiti gledaocima nove mogućnosti u ličnom razvoju i otvoriti put u neki “bolji život”.

Kao prvu gošću Vesna će predstaviti Sonju Simovsku, osnivačicu programa LENS, autorku više knjiga i diplomiranog životnog savetnika. U svom radu, koji traje već 25 godina, pomogla je velikom broju ljudi na njihovom putu promena ka srećnijem i uspešnijem životu i održala stotine radionica i seminara na internacionalnom nivou. Sonja Simonovska će uskoro u Beču, tačnije 9. marta 2024. godine, održati seminar „Ostvari svoj potencijal”. Više informacija na zvaničnom sajtu www.lens.co.at

Čokolada je oduvek bila sinonim užitka i slatkog bega od briga. Nekadašnji čokoladni muzej koji se nalazio na Prateru u Beču je krajem 2021. godine promenio lokaciju i sada se nalazi u petom bečkom becirku, na adresi Schönbrunner Straße 99. O čokoladnom muzeju “BO-YO”Chocolate Museum Vienna govori Jovana Misaljević, koja je vlasnica muzeja, zajedno sa svojim bratom. Inače, Jovana je i poznata pijanistkinja i objasniće kako uklapa svoju karijeru i vođenje muzeja.

Miroslav Mitić, proslavljeni filmski stvaralac, koga publika poznaje po filmovima Zona Zamfirova i Pljačka III rajha uključiče se u emisiju iz Amerike, putem video poziva. Nedavno je objavljena vest da je film “Zona Zamfirova” najgledaniji domaći film u bioskopima od 2000. godine do danas, to su pokazali podaci FIlmskog centra Srbije. I pošto je Miroslav producent ovog filma, objasnio je kako je ovaj film dospeo na vrh liste najgledanijih domaćih filmova. Takođe, Miroslav Mitić je u emisiji ekskluzivno najavio snimanje filma Konstantin Veliki (Constantine The Great: The first Christian Emperor) na kome će raditi poznata imene svetske kinematografije, kao i saradnju sa Rodom Blagojevićem, bivšim američkim guvernerom, čija će knjiga uskoro izaći pred čitaoce širom sveta.

Za pripadnike romske nacionalnosti koji žele da napreduju u poslovnom svetu ili da bolje nauče nemački jezik, nova šansa im se pruža u sklopu projekta koji će predstaviti Aleksandar Nikolić, stručni trener BFI-ju ili Centru za doškolovavanje odraslih.

Teilen

Einbetten

<iframe width="560" height="315" src="https://www.okto.tv/de/oktothek/episode/65ce261b52c5e/embed" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Das Video wird mit einer Größe von 560 x 315px eingebettet.

Zu Playlisten hinzufügen

Du kannst Playlisten nur mit einem Account verwalten

Gib als Erster einen Kommentar ab

Tags

Mehr aus dieser Sendereihe