Dijaspora TV
Bolji život sa Vesnom

Bolji život sa Vesnom

Emisija „Dijaspora uživo - Bolji život sa Vesnom“ i ovog puta donosi nove inspirativne priče o ljudima koji svojim radom, znanjem ili načinom života ostavljaju trag u društvu u kojem živimo.
Autorka i voditeljka emisije Vesna Dimitrijević nastavlja svoju misiju predstavljanja pozitivnih primera i tema koje zaslužuju da se istaknu u prvi plan.
Jasna Sandić, Valdorf pedagog i mentalni trener, koja već godinama radi sa mladima i njihovim roditeljima, govoriće o pubertetu i na koji način prolaze kroz ovaj period života.
Maša Petrović, studentkinja španskog jezika na Bečkom univerzitetu govoriće o prednostima strudiranja u austrijskoj prestonici i o svojoj odluci da studira baš ovaj fakultet.

Helga Heiss Rigler ugostiteljka i vlasnica restorana Neubauschenke, govoriće o ljubavi prema svojoj profesiji i umeću koje poseduje u kuvanju.
Momir Marijoković nastavnik harmonike i svestrani muzičar, osim što je muzikom obogatio emisiju, govoriće i o posvećenosti i ljubavi prema svom instrumentu.

U mnoge domove Vesna sa svojim gostima uvek iznova unosi radost i veru u bolji život, ne samo u Austriji, već i širom sveta.
Emisija se emituje na austrijskoj televiziji Okto 4. januara 2024. godine u premijernom terminu u 20:05 časova, kao i u brojnim repriznim terminima.

Teilen

Einbetten

<iframe width="560" height="315" src="https://www.okto.tv/de/oktothek/episode/6596b1a753633/embed" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Das Video wird mit einer Größe von 560 x 315px eingebettet.

Zu Playlisten hinzufügen

Du kannst Playlisten nur mit einem Account verwalten

Gib als Erster einen Kommentar ab

Tags

Mehr aus dieser Sendereihe