Fokus

Interessante Menschen und ihre Geschichten. In ihrer zweisprachigen Sendung (BKS & Deutsch) porträtiert Vesna Klinger Personen, die etwas zu erzählen haben.

weiterlesen

Povodom 9.maja - Dana pobede nad fasizmom - predstavnici motociklisticnog kluba  “Nocni vukovi” su u Becu polozili cvece i odali pocast palim u borbi za oslobodjenje od fasizma i nacizma. 75 godina je proslo od zavrsetka Drugog svetskog rata, kada je nacisticka Nemacka kapitulirala i poruka svih prisutnih Nocnih vukova, 63.Padobranske brigade, ratnih veterana je, da se ne pokusava sa revizijom istorije - jer istina je samo jedna.
U drugom delu emisije upoznacete svetskog prvaka u boksu srednje kategorije Gogija Knezevic, njegovog brata Petra Knezevica (koji se bavi muzikom) kao i sta o njima kaze njihova mama Ika Knezevic.

Povodom 9.maja - Dana pobede nad fasizmom - predstavnici motociklisticnog kluba “Nocni vukovi” su u Becu polozili cvece i odali pocast palim u borbi za oslobodjenje od fasizma i nacizma. 75 godina je proslo od zavrsetka Drugog svetskog rata, kada je nacisticka Nemacka kapitulirala i poruka svih prisutnih Nocnih vukova, 63.Padobranske brigade, ratnih veterana je, da se ne pokusava sa revizijom istorije - jer istina je samo jedna. U drugom delu emisije upoznacete svetskog prvaka u boksu srednje kategorije Gogija Knezevic, njegovog brata Petra Knezevica (koji se bavi muzikom) kao i sta o njima kaze njihova mama Ika Knezevic.

Mehr aus dieser Sendereihe