Dijaspora TV
Dijaspora TV - Bolji zivot sa Vesnom

Dijaspora TV - Bolji zivot sa Vesnom

U novom izdanju emisije „Dijaspora TV - Bolji život sa Vesnom“, gosti će govoriti o svojim profesijama, uspesima i projektima.
Odbojkaški klub Real Wien predstaviće svoje ciljeve i uspehe na sportskim takmičenjima. U studiju su Vesna Djukić osnivačica kluba i trener, Andjela Nastasijević kapiten u timu do 18 godina i Lea Marković predstavnica tima do 14 godina.
Profesor u penziji Petar Maksimović govoriće o tome kako je muzika obeležila njegov životni put. Dejan Radović profesor istorije i magistar filozofije, i predsednik udruženja Fokus, najaviće tribinu koja će se održati 11. novembra u Lugner Citiju. Gosti tribine su doktor Branimir Nestorović i pisac i novinar Dejan Lučić.
Jedinstvena manifestacija „Wine vision by open Balkan“, po drugi put, ove godine održava se od 16. do 19. novembra na Beogradskom sajmu, pod pokroviteljstvom Vlade Srbije, Severne Makedonije i Albanije. Na ovu temu govoriće direktorka predstavništva Privredne komore Srbije u Austriji gospođa Nada Knežević.
OKTO televizija ove godine slavi 18 godinu postojanja i uspešnog rada. Gost emisije Senad Hergić producent i kordinator programa Okto televizije, govoriće o radu televizije i brojnim temama vezanim za Okto.

Vesna Dimitrijević u razgovore sa gostima šalje pozitivnu energiju gledaocima da se ohrabre i ostvare svoje ciljeve koji ujedno vode i u “bolji život”.

Teilen

Einbetten

<iframe width="560" height="315" src="https://www.okto.tv/de/oktothek/episode/653b7bda33b9b/embed" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Das Video wird mit einer Größe von 560 x 315px eingebettet.

Zu Playlisten hinzufügen

Du kannst Playlisten nur mit einem Account verwalten

Gib als Erster einen Kommentar ab

Tags

Mehr aus dieser Sendereihe