Dijaspora TV
Premiere

Premiere

Iako je pre nekoliko godina prestalo emitovanje popularne emisije Dijaspora Uživo, Vesna Dimitrijević , autorka i zaštitno lice emisije, odlučila je da gledaocima ispuni želju i ponovo pokrene serijal na austrijskoj televiziji Okto.
Dugoiščekivana nova sezona počinje u četvrtak 12. oktobra 2023. godine na Okto TV-u, u premijernom terminu u 20:15 časova.
Vesna Dimitrijević kroz razgovore sa gostima govori o njihovim uspesima I projektima, stalno prožimajući pozitivnu energiju i želju da se I gledaoci ohrabre i ostvare svoje ciljeve koji vode u “bolji život”.
To je jedan od razloga što je popularna emisija uz svoj origilalan naziv dodala i slogan “Bolji život sa Vesnom”.
Gosti u prvoj emisiji serijala su Ivana Milovanović, profesorka nemačkog i engleskog jezika u jednom bečkom obrazovnom institutu, i predavač srpskog jezika u Prosvjetinoj školi jezika.
Željko Gajić, senior menadžer kompanije Zepter koji je najavio saradnju sa emisijom i otvaranje Zepterovog salona u šoping centru Lugner City. Olivera Božić Bišanović, savetnica za žene koje žele da započnu sopstveni biznis, Aleksandar Mraović profesionalni bokser i Marina Djordjević rediteljka iz Beča I dugogodišnja članica ekipe Dijaspora uživo. Ona će spontano uvesti Vesnu u jednu neobičnu situaciju i tada će Vesna Dimitrijević po prvi put biti gost u sopstvenoj emisiji.
Nezapamćeno pozitivna atmosfera vladala je na snimaju Dijaspora TV -“Bolji život sa Vesnom” koja će se, sigurni smo, preneti I na gledaoce dok budu gledali emisiju.

Teilen

Einbetten

<iframe width="560" height="315" src="https://www.okto.tv/de/oktothek/episode/65282e9915a0f/embed" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Das Video wird mit einer Größe von 560 x 315px eingebettet.

Zu Playlisten hinzufügen

Du kannst Playlisten nur mit einem Account verwalten

Gib als Erster einen Kommentar ab

Tags

Mehr aus dieser Sendereihe